HBO SystemCenter
Kontakt   Contact
Impressum  Impressum
Anfahrt   Wegbeschrijving

Home

Inkoop

HBO SystemCenter koppelt de inkoop uit de industrie aan algemeen vastgelegde inkoopvoorwaarden.

Dit tweevoudige inkoopconcept verzekert het partnerbedrijf niet alleen van een uiterst belangrijke winstmarge, maar garandeert bovendien een voordelige uitwisseling van waren en informatie van de fabrikant naar de partner toe. HBO stelt de partnerbedrijven daardoor vrijwel alle toonaangevende fabrikanten uit de branche ter beschikking.

De HBO-leveranciers in Duitsland


   


HBO beschikt sinds lang over een assortiment van eigen merken dat toegespitst is op de noden van het partnerbedrijf en de eindgebruiker. Dit assortiment wordt via Green Power AG Zwitserland (waar HBO deel van uitmaakt) door toonaangevende fabrikanten in Europa en Amerika gemaakt. Het assortiment van huismerken sluit uit dat er gaten ontstaan in de voorraad (vooral in de zeer aan concurrentie onderhevige lage prijsklasse) en garandeert een aanhoudende winstmarge.

HBO-partners zijn daardoor competente contactpersonen in alle geledingen van het assortiment, voor de tuinbezitters en tuin-hobbyisten, maar ook voor conciërges, plantsoendiensten of dienstverlenende bedrijven.

Garanties voor de toekomst door prestatiegerichte leveranciers, bekende merkproducten en zeer scherpe inkoopvoorwaarden.

Een ruim assortiment, een snelle beschikbaarheid en voorwaarden die alle concurrentie het hoofd bieden, zijn basisvereisten voor het economisch welslagen van onze partner-bedrijven. Daarom gaat de speciale aandacht van HBO uit naar betrouwbare betrekkingen met de leveranciers, nieuwe en vernieuwende producten die op de toekomst gericht zijn en een winstgevend assortiment.

© 2007, HBO SystemCenter GmbH & Co. KG