HBO SystemCenter
Kontakt   Contact
Impressum  Impressum
Anfahrt   Wegbeschrijving

Home

Marketing

Tijden veranderen! Enkel wie de toekomst ziet, kan zich voorbereiden!

Een onderneming wordt succesvol door markt- en handelsontwikkelingen te herkennen en ze op te drijven. De HBO-partnerbedrijven zijn altijd een stap voor, en stellen zich in op nieuwe markten en ontwikkelingen, daar waar andere bedrijven de ontwikkelingen amper zien. Zo konden veel van onze partnerbedrijven zich in de laatste jaren ontwikkelen tot toonaangevende specialisten in de branche van de tuinmachines.

Sinds jaren zijn de belangrijkste evenementen op de agenda van de HBO-partners, de HBO-congressen over bijvoorbeeld. inkopen, marketing, bedrijfsvoering, assortimentskeuze, winkelinrichting, internet, service en rendement van de werkplaats. Op dergelijke vergaderingen worden de partners door externe en interne vakmensen voorbereid op huidige en toekomstige trends en noden.

Een homogene en moderne verschijningsvorm is vandaag de dag medeverantwoordelijk voor een succesvol optreden van een lokale detailhandelaar.


HBO SystemCenter adviseert zijn partnerbedrijven daarom bij nieuwbouw of moderniseringswerken. Naast bouwbeschrijvingen of plannen van gelijkaardige "modelbedrijven" kan de partner ook rekenen op advies van collega's of medewerkers. HBO beschikt ook over cijfers van het potentieel van bepaalde gebieden en kan dus voor de markt van motorapparaten bijdragen bij het zoeken van een vestigingsplaats.

Ansicht Westen

© 2007, HBO SystemCenter GmbH & Co. KG