HBO SystemCenter
Kontakt   Contact
Impressum  Impressum
Anfahrt   Wegbeschrijving

Home

Partnerschap

HBO SystemCenterzoekt partnerschap met tuin- en parkmachinedealers in het binnen- en buitenland.

1. Stap De basis voor de samenwerking is een partnerovereenkomst, waarin alle wederzijdse rechten en plichten geregeld zijn. De geïnteresseerde ondertekent het contract.
2. Stap De geïnteresseerde vult een "Partnerprofiel" in. Daarin worden van de nieuwe partner alle belangrijke gegevens (zoals adres, contactpersoon, grootte van het bedrijf, omzetcijfers, etc.) vastgelegd als basis voor de samenwerking. Dat partnerprofiel gaat samen met de overeenkomst naar HBO SystemCenter.
3. Stap HBO SystemCenter neemt voor iedere partner tegenover de fabrikant het delcredere over. Daardoor draagt HBO het betalingsrisico. En daarom is iedere HBO-partner bij een kredietverzekeraar tegen het uitvallen van betaling verzekerd. Pas bij het uitkeren van een verzekeringsbedrag dat hoog genoeg is, zal het samenwerkingscontract tegengetekend worden. De kredietverzekeraar heeft 4 tot 8 weken nodig voor een uitspraak.
4. Stap HBO SystemCenter brengt alle contractueel verbonden leveranciers op de hoogte van de nieuwe samenwerking. De nieuwe partner krijgt alle informatie over voorwaarden en marketing en kan actief van de voordelen gaan profiteren.

Bent u geïnteresseerd? Zend ons dan gewoon een e-mail met uw volledig adres en telefoonnummer. Wij bellen u dan terug.

Hoe zit het met de bescherming van uw gebied ?

HBO SystemCenter waakt er over dat ieder partnerbedrijf in zijn eigen regio een voldoende groot potentieel heeft, ook voor de omzet van tuinmachines op middellange termijn. Gebiedsoverlapping wordt daarbij vermeden.

Kost het "lidmaatschap" bij HBO iets ?

Neen. HBO heft geen kosten of vordert geen bijdrage voor zijn partnerschap. Dit lidmaatschap kost u dus niets.

© 2007, HBO SystemCenter GmbH & Co. KG