HBO SystemCenter
Kontakt   Contact
Impressum  Impressum
Anfahrt   Wegbeschrijving

Home

Reclame

Het agressieve optreden van bouw- en doe-het-zelf-zaken in reclame en in de prijzenpolitiek dwingt de vaak door families gerunde bedrijven van motorapparaten tot moderne reclameconcepten. Mond-aan-mond-reclame en sporadische kleine advertenties zijn niet meer voldoende om nog succes te boeken.

Wij brengen u nieuwe klanten in uw winkel.

Met onze in de branche unieke marketingconcept bereikt u buiten uw vaste klanten om door onze internetshop en de verspreiding van catalogussen vele nieuwe klanten. Reclame voor MotorLand in de zoekmachines (b.v. Google, Yahoo, MSN, T-Online etc.) brengen dagelijks nieuwe klanten in de winkels van onze partnerbedrijven. De catalogussen worden gericht aan de juiste klantengroepen verspreid.

Wij brengen u in het internet.


HBO SystemCenter maakt voor u in het internet een web-voorstelling met een duidelijk profiel, competentie, algemene bekwaamheid en altijd actuele aanbiedingen. Dit is heden ten dage voor iedere tuin- en parkmachinedealer een must.

De perfecte combinatie van de internetshop en onze partner ter plaatse geeft een enorme voorsprong op de concurrentie. Deze kan door uw directe concurrenten slecht nagedaan worden. Kijkt u eens op onze site www.MotorLand.net . Zoekt u naar een motorland filiaal in uw buurt. Hier kan ook uw naam of naam van uw firma staan.

Webauftritt


Wij maken reclame voor u


Aansprekend en af en toe provocerend maken onze grafische medewerkers reclame voor de dagelijkse gang van zaken. Beschikbaar op de interne internettoegang heb je kant-en-klare sjablonen voor uw reclame. Zelfs bij het ontwerpen van uw gevel- en autoreclame staan onze experts in het hoofdkantoor voor u klaar. Bovendien is er financiële steun vanuit het marketing fonds.

OverallFußmatte

MotorlandkatalogeKataloge

Autobeschriftung

Prijskaartenservice

Sinds 1999 biedt HBO zijn partnerbedrijven een in zijn sector unieke service aan: de prijskaarten. De partner krijgt van de HBO-centrale voor iedere machine een uniforme prijskaart. Naast de prijs vermeldt de kaart alle technische gegevens en de voordelen van het artikel, maar ook alle noodzakelijke informatie voor de verkoper en de klant. Op die manier presenteert de HBO-partner al zijn machines op een uniforme manier. De in vorm en kleur totaal verschillende prijskaarten van de fabrikanten kunnen op die manier de presentatie van de artikelen niet meer "ontsieren".

© 2007, HBO SystemCenter GmbH & Co. KG